Ity Schrijft

Wat schrijft ity

Tekstschrijver

Van a tot z
Geef woorden aan jouw verhaal

Jij bent goed in wat jij doet maar je bent minder goed in het verkopen van je passie, je eigenheid. Dat is waar ik je bij kan helpen. Wie ben je, wat doe je en wat maakt dat iedereen jou moet kennen? Samen gaan we in gesprek om te ontdekken wat jou anders, misschien wel beter maakt dan de rest. Vervolgens geef ik hier woorden aan die jou helpen jezelf nog beter in de markt te zetten.

Redigeren
Laat jouw verhaal lezen

Heb je al een verhaal en wil je graag dat ik eens meekijk? Geen enkel probleem. Laten we deze samen eens onder de loep nemen voor de nodige aanpassingen en verbeteringen.

Content
wat wil je vertellen

Blijf je in ‘the picture’? Een goed verhaal is belangrijk maar mensen blijven niet opnieuw en opnieuw hetzelfde verhaal lezen. Wat heb je nog meer te vertellen? Ook voor hulp bij het schrijven van nieuwe content.

Copywriter

De kunst van het verleiden (met woorden)

Jouw merk in de spotlights! Door jouw verhaal de juiste draai en net dat beetje extra schwung te geven komt deze tot zijn recht.

Wat wil je overbrengen? Aan wie? Waarom? Op welke toon? In welke vorm?

Laat mij luisteren, meedenken en de tekst schrijven zoals jij hem bedacht hebt.

Redacteur

Noot van de redactie. Redactioneel schrijven.

Je zoekt een vlotte pen voor een verhaal dat verteld moet worden. Een rafelig idee, een prangende vraag of een duidelijke opdracht. Ik denk mee waar nodig, werk uit indien gevraagd en kom met een gepolijst stuk op de proppen.

Zoveel gingen u voor!

192
teksten
14
copy
85
artikelen
schrijf ity

Schrijf ity