Vacatureteksten

Voor iedereen die wil dat zijn vacaturetekst opvalt 
en de juiste kandidaat oplevert

Ben jij er klaar voor om die nieuwe medewerker met open armen te ontvangen? Is de berg werk niet meer te overzien voor je huidige medewerkers? Wil je groeien, maar is de rek inmiddels wel uit je fte’s? Dan is het tijd voor een vacaturetekst met de juiste inhoud.

Dan schrijf ik jouw vacaturetekst

De vacaturetekst vindt de kandidaat

Als een werkzoekende een vacaturetekst leest, dan moet hij of zij zich persoonlijk aangesproken voelen. ‘Wow, dit ben ik. Dit gaat over mij.’ Iemand moet zich herkennen in het profiel. En dan heb ik het niet alleen over de harde eisen, zoals diploma en werkervaring, maar vooral over het gevoel dat de vacaturetekst oproept. Door werksituaties beeldend te beschrijven, is het makkelijker om te beoordelen of de baan past. En wat denk je van een omschrijving van het team en de werkplek? Ook niet onbelangrijk als je wilt ontdekken of je ertussen past.

"Door haar achtergrond bij een uitzendbureau, haar journalistieke opleiding en haar analytische vaardigheden is ze perfect in staat het eerlijke verhaal op te halen en dit te vertalen naar een verrassende, wervende tekst."

Daniëlle van Dusschoten | Recroot

IK SCHRIJF JOUW TEKST VOOR €250,-

Ik check
jouw tekst

Leer zelf de perfecte vacaturetekst schrijven

Toch nog een vraag? BEL ME GEWOON EVEN op 06- 828 708 77

Benieuwd wat mijn vacaturetekst jou oplevert?

Publiek - tijd - verwondering - de juiste medewerker

Je vacature wordt gelezen omdat ik gebruikmaak van SEO [zoekwoorden].

Behalve de tijd die je niet zelf kwijt bent aan het schrijven van een vacaturetekst, levert het je nog meer tijdwinst op. De reacties sluiten aan bij je vraag. Verdoe je tijd niet langer met het versturen van afwijzingen en onzinnige sollicitatiegesprekken. Gebruik die tijd gewoon om een goed gesprek te voeren met die nieuwe medewerker.

Lees zelf hoe leuk jouw baan is. Van een afstandje is het veel makkelijker om de baan in het juiste licht te zien. Als je midden in de werkomgeving zit, zijn de dingen al snel normaal. Terwijl ‘jouw normaal’ juist heel bijzonder kan zijn voor de buitenwereld. Wil jij je ook laten verrassen?

De juiste medewerker. Door de tekst heel expliciet te maken en ver van algemeenheden te houden, scheid je het kaf van het koren. Voor mij is dit veel makkelijker dan voor jou, omdat ik met een frisse blik naar de vacature kan kijken.

Stop met zoeken en word gevonden

en dan schrijf ik jouw vacaturetekst

Ik schrijf vacatureteksten voor de klanten van:

Lees ook mijn blog eens over hoe je nou een goede vacaturetekst schrijft.

Anderen over mij

Zij pakt de essentie
“Je hebt tekstschrijvers en tekstschrijvers ... hoe weet je nu of je de juiste te pakken hebt?! Dat weet je als je Ity spreekt. Zij weet de vraag achter de vraag naar boven te halen en daarmee de essentie van jouw boodschap.”
Monique van Rooijen,
Movaro
"Ik heb veel ervaring met schrijvers van vacatureteksten, Ity is echt verreweg de beste. Ze weet haarfijn een impressie te geven van de baan en schrijft de teksten op dusdanige wijze dat de vindbaarheid vergroot." Eveline van Veelen | Maeve"
Eveline van Veelen
Maeve