Over mij

In mijn hoofd schuilt een verhalenverteller die ervoor zorgt dat ik leef met ondertiteling. Alles wat ik zie en hoor vormt zich in mijn hoofd tot een verhaal, tot een pakkende tekst of een geniale vergelijking, al zeg ik het zelf.

Teksten en ik, we zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Nieuwsgierigheid heb ik ook in overvloed. Superhandig natuurlijk met interviewen. Ik wil begrijpen hoe de zaken in elkaar zitten, waarom dat zo is en wat dat dan betekent. Kan ik daarna alles heerlijk begrijpelijk opschrijven.

En dat opschrijven, daar kan ik me wel een beetje in verliezen. Dat bedoelen ze met in je flow zitten, denk ik.

Kopje koffie dan maar?

En verder...

En verder: mijn fantastische man heet Geert, mijn kindjes zijn geweldig, ik speel graag buiten, ben lid van de bibliotheek want ik ben dol op letters en mijn honger naar verhalen is niet te stillen.

Superkracht: mijn antenne voor verhalen staat fantastisch afgesteld.

Guilty pleasure: chocola is niet veilig bij mij, gewoon niet!

Motto: we gaan erdooooooorheen …

Lievelingsdier: Pinguïn of stokstaartje.

 

Zo en nu jij,

Bel mij, of stuur een berichtje

Mijn blogs

Zij over mij

Zij pakt de essentie
“Je hebt tekstschrijvers en tekstschrijvers ... hoe weet je nu of je de juiste te pakken hebt?! Dat weet je als je Ity spreekt. Zij weet de vraag achter de vraag naar boven te halen en daarmee de essentie van jouw boodschap.”
Monique van Rooijen,
Movaro
Met Ity samenwerken is echt heel prettig! Ze haalt de kern uit de interviews en vertaalt dit naar goed leesbare teksten. Daarnaast houdt Ity iedereen keurig op de hoogte van de voortgang. Kortom; met Ity is het heel fijn samenwerken.
Wouter Gruijters
Urban-Innovators