Laat de vacaturetekst voor je werken en vind die kandidaat

“Ik leer je hoe je de ultieme vacaturetekst schrijft”

Ity van Dusschoten, tekstschrijver

NIET LANGER KANDIDATEN ZOEKEN, MAAR GEVONDEN WORDEN.

Als je wilt weten wat werkt, moet je ook weten wat niet werkt. En dat weet ik! Zo heb ik alvast voor je geleerd dat copy-paste-oude-vacaturetekst niet werkt, want dan krijg je dezelfde niet-passende kandidaten in je inbox als de vorige keer. Geloof me, na bijna 10 jaar werkervaring in de uitzendbranche en al 5 jaar als tekstschrijver van met name vacatureteksten, weet ik waar ik het over heb.

Wat je wilt, is de beste kandidaat. Wat je daarvoor nodig hebt is een goede tekst. En hoe jij een vacaturetekst schrijft, net zoals ik dat doe, dat leer je in mijn training.

Online training vacatureteksten schrijven

Wat leer jij

DIT IS WAT JE LEERT IN MIJN ONLINE TRAINING VACATURETEKSTEN SCHRIJVEN: 

  • Hoe je slim gebruikmaakt van alle informatie die er al is.
  • Welke feiten je vooraf echt moet checken en, nog belangrijker, hoe je ze op een juiste manier in de vacaturetekst verwerkt. 
  • Zoekwoorden: leer waarom je ze gebruikt, welke je gebruikt en waar je ze plaatst in de tekst.
  • Voordat je een medewerker interviewt over zijn functie, bedenk je welke vragen je gaat stellen. Maar welke vragen stel je eigenlijk en waarom? 
  • Ook over het interview zelf valt veel te leren. Waar moet je nog meer aan denken dan aan het meenemen van je interviewvragen?
  • Leer om competenties te filteren uit antwoorden, maar niet om ze klakkeloos op te schrijven. Woorden zijn woorden als je ze niet in de juiste context kunt plaatsen. Geef woorden een verhaal. 
  • Voordat je start met schrijven, zorg je voor een goede structuur. Alle input die je hebt verzameld, deel je op in handige blokken. 
  • En dan, eindelijk: het schrijven zelf, de do’s en don’ts. 

Zo, nu weet je precies wat je kunt verwachten. 🙂

WAT DENK JE, IETS VOOR JOU?

ZO JA, SCHRIJF JE DAN NU IN. DE TRAINING KOST € 375,– € 125,-. NA BETALING ONTVANG JE DE INLOGGEVENS OM VAN START TE GAAN. JE HEBT DAN MAAR LIEFST 30 DAGEN TOEGANG TOT DE TRAINING. 

En natuurlijk check ik na de training jouw eerstvolgende vacaturetekst. 

“Voor een grootschalig wervingsproject hebben wij Ity ingeschakeld voor het schrijven van vacatureteksten. Ity zoekt, door middel van een interview met iemand die daadwerkelijk de functie uitvoert, naar de essentie van de functie. Vervolgens weet ze daar een wervende, opvallende tekst van te maken. Fris en vernieuwend. Medewerkers die de oldskool teksten gewend waren, moesten even wennen. Maar nadat we van Indeed het compliment kregen dat we de best scorende teksten van de zomer van 2019 hadden… waren ook zij snel om!”                 

Marije Dobbenberg, Maeve

Anderen zeggen

Zij pakt de essentie
“Je hebt tekstschrijvers en tekstschrijvers ... hoe weet je nu of je de juiste te pakken hebt?! Dat weet je als je Ity spreekt. Zij weet de vraag achter de vraag naar boven te halen en daarmee de essentie van jouw boodschap.”
Monique van Rooijen,
Movaro
Met Ity samenwerken is echt heel prettig! Ze haalt de kern uit de interviews en vertaalt dit naar goed leesbare teksten. Daarnaast houdt Ity iedereen keurig op de hoogte van de voortgang. Kortom; met Ity is het heel fijn samenwerken.
Wouter Gruijters
Urban-Innovators