Artikelen

Omdat je wilt dat jouw verhaal gelezen wordt

 Je hebt een goed verhaal te vertellen, maar krijgt dat niet lekker over de bühne. Geen probleem, hier ben ik. We gieten jouw gedachten, (nieuwe) product of tips in een artikel.

In een krant of magazine zijn artikelen het hoofdvoer. Maar het kan je website of brochure ook echt naar een hoger level tillen. Zie een artikel als die toef slagroom op je appeltaart, daar wordt ieder taartje beter van. Smeuïge teksten helpen je bij het bereiken van je doel.

 

graag kom ik met je in contact

Wat je ook wilt, breng het in artikelvorm.

Een artikel als blog, waarmee je kennis of visie overdraagt.

Een artikel als online review, waardoor de lezer tot actie overgaat. ‘Zij zeggen dat het goed is.’

Een artikel in een magazine, waarmee je de ander raakt, inspireert of aan het lachen maakt.

 De voordelen van een artikel:

  • Leest lekker weg, zeker in combinatie met goede vormgeving
  • Komt je geloofwaardigheid ten goede
  • Geeft de essentie weer, dus geen overbodig geouwehoer
  • Voor een goed artikel neem je de tijd [lees: meer tijd op jouw site]
  • Stel iemand anders centraal in jouw artikel, dikke kans dat ‘de ander’ jouw artikel ook deelt. Hoppa, nog meer bereik.

 

Zijn er ook nadelen?

Euh … als je geen tijd hebt en op een interessant artikel stuit, dat vind ik persoonlijk altijd irritant.  

Omdat je wilt dat jouw verhaal gelezen wordt

Ideeën voor je artikel:

Magazine

Hardcopy of online

Persbericht

Berichten in de pers, online en offline

Unieke content 

over ons-pagina, (monster)blog om kennis te delen, review, werkwijze, kort artikel in folder of brochure als bewijslast.

Unieke content

Hoe leuk om jouw verhaal aan mij te vertellen, zodat ik daar een eerlijk, uniek en fantastisch (kort) artikel over kan schrijven. Zo leert de ander jou pas echt goed kennen. Geef in artikelvorm weer waar jij vandaan komt, wat jouw why en doel is.

 

Kennis delen in een blog. Briljant idee! Waarom niet in de vorm van een artikel? Compleet met opsommingen en kaders. Leest heerlijk weg.

Je kunt je klant een review laten schrijven, dat is natuurlijk prima. Maar je kunt je klant ook door mij laten interviewen, zodat je een review in artikelvorm kunt plaatsen op je site. Dat is pas geloofwaardig.

Vraagt je werkwijze om een duidelijke uitleg? Maak dan eens een verhaal van je proces. Leuk en duidelijk zo’n artikel op je website.

Een folder of brochure is pas echt af als wanneer je de juiste bewijslast toevoegt. Heb je er weleens aan gedacht om een klant, cliënt of patiënt te interviewen en de bewijslast op een originele manier in artikelvorm toe te voegen?

Tip: stuur eens een artikel in plaats van een nieuwsbrief

“Ity is een van de vaste schrijvers voor het magazine Business Contact van CBMC. Ze neemt de tijd om zich van tevoren goed in te leven in elk verhaal. Haar werkwijze is persoonlijk, openhartig en prikkelend met als resultaat (h)eerlijk leesbare verhalen.”

Leen van der Zande, CBMC

Prijzen artikelen

Voorbereiden, interviewen, schrijven en corrigeren … All-in!

€ 250,-

 € 375,-

 

€ 450,-

€ 575,-

 € 650,-

Maar genoeg over de kosten, wat levert zo’n artikel je eigenlijk op?

Wel, verbinding met je lezers. Verbinding met jouw doelgroep. Dat is pas winst.

Het is tijd om jouw verhaal te delen

en dan schrijf ik jouw Artikel

Ik schrijf artikelen voor:

Lees ook mijn blogs eens!

Leren luisteren

Ze zitten aan je hoofd, je weet hoe je ze moet gebruiken maar toch lijken die oren soms een compleet eigen leven te leiden. Ze luisteren bij voorkeur alleen naar wat ze interesseert en interpreteren boodschappen vaak op een volledig eigen manier. Gelukkig kun je leren luisteren.

Lees verder »

Anderen over mij

Ze is scherp in doorvragen
“Haar kwaliteit is dat ze goed luistert en scherp is in het doorvragen, zowel bij de opdrachtaanname als tijdens het interviewen. Ze past hierbij haar schrijfstijl naadloos aan op de tone-of-voice van onze organisatie en het doel van het artikel.”
Kim Groteclaes
InteraktContour
Met Ity samenwerken is echt heel prettig! Ze haalt de kern uit de interviews en vertaalt dit naar goed leesbare teksten. Daarnaast houdt Ity iedereen keurig op de hoogte van de voortgang. Kortom; met Ity is het heel fijn samenwerken.
Wouter Gruijters
Urban-Innovators